ملاس باقیمانده پس از تبلور ساکارز است. در شیرینی پزی به جز در تولید شیرین بیان که بیشترین کاربرد آن است و در ساخت تافی تریکول، نسبتاً کمی استفاده می شود. در این محصول پتک رنگ و طعم می بخشد. در برخی از لغت نامه ها تعاریف تراکل به اندازه ای گسترده است که شامل شربت طلایی می شود، اما در این اثر، تراش به معنای شربت سیاه رنگی است که از رقیق کردن ملاس درست می شود. شربت طلایی یک شربت طلایی رنگ است که با معکوس کردن جزئی شربت نیشکر تولید می شود که می تواند معادل شکر اینورت باشد که کمی به ملاس آلوده شده است. شربت طلایی گاهی اوقات در شیرینی پزی برای طعم و رنگ استفاده می شود