ملاس باقیمانده پس از تبلور ساکارز است. در شیرینی پزی به جز در تولید شیرین بیان که بیشترین کاربرد آن است و در ساخت تافی تریکول، نسبتاً کمی استفاده می شود. در این محصول پتک رنگ و طعم می بخشد. در برخی از لغت نامه ها تعاریف تراکل به اندازه ای گسترده است که شامل شربت طلایی می شود، اما در این اثر، تراش به معنای شربت سیاه رنگی است که از رقیق کردن ملاس درست می شود. شربت طلایی یک شربت طلایی رنگ است که با معکوس کردن جزئی شربت نیشکر تولید می شود که می تواند معادل شکر اینورت باشد که کمی به ملاس آلوده شده است. شربت طلایی گاهی اوقات در شیرینی پزی برای طعم و رنگ استفاده می شود

هنگام پمپاژ ملاس ، نوع پمپ ایده آلی که می توان از آن استفاده کرد پمپ دنده ای است. پمپ های دنده ای نوعی پمپ جابجایی مثبت دوار هستند، به این معنی که برای هر دور یک دور سیال ثابتی پمپ می کنند. پمپهای دندهای، سیال را با چرخ دندههایی که به داخل و خارج از مش وارد میشوند، انتقال میدهند تا یک عمل پمپاژ غیر ضربانی ایجاد کنند. پمپ های دنده ای قادر به پمپاژ در فشارهای بالا هستند و در پمپاژ مایعات با ویسکوزیته بالا به طور موثر عمل می کنند.







